Werken bij

Hart in ’t Zorgveld zoekt jou!

Ben jij die teamplayer met een groot zorghart? Wil je dat er geluisterd wordt naar je input? Denk jij groter dan het geheel en ben je oplossingsgericht?

Dan zoeken wij jou!!

Je Functie; Zorgcoördinator

24-32 uur

Bekijk informatie

Ben jij die zorgcoördinator die gelukkig wordt van organiseren in het domein zorg en welzijn?

Wil jij werken bij een kleine, snel groeiende, organisatie?  En voel jij je als een vis in het water wanneer je het aanspreekpunt bent voor zowel wijkmedewerkers als voor ketenpartners?

Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Functie:

Als coördinator draai je dagelijks mee in het wijkteam, dit betekent dat je ook zorg verleend. De zorg die verleend wordt staat uitgeschreven in het zorgplan. Wanneer jij ziet dat dit zorgplan niet meer relevant is stel je deze bij in overleg met de wijkverpleegkundige. Als zorgcoördinator observeer je met een ander blik, je bent extra alert of wensen, en afspraken, zoals benoemd in het zorgplan uitgevoerd wordt. Je gaat in gesprek met collega’s om de juiste zorg te coördineren en te waarborgen en daarnaast fungeer je als klankbord voor cliënten en mantelzorgers.

Samenwerken in de wijk

De zorgcoördinator is het aanspreekpunt in de wijk, communiceren gaat jou dan ook makkelijk af en bent niet bang om contacten aan te spreken of nieuwe contacten te leggen.

Je hebt kennis van de zorgkaart in Den Haag

Innovatief met betrekking tot aangaan van samenwerkingen in de wijk en als laatste ben je op de hoogte van wet en regelgeving in de zorg. Dit daar ook het opstellen, en verbeteren, van werkprocessen tot de taken behoort.

Wat wij vragen

Je hebt een beroepsopleiding gevolgd op MBO-niveau (ziekenverzorgende, verzorgende IG, MDGO-VP, verpleegkunde niveau 4 of A-verpleegkundige). Je bezit gedegen kennis van het verouderingsproces en de hierbij komende ziektebeelden mede als de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend.

Wat wij bieden

Een tijdelijk contract; (met uitzicht op een vast contract)

Een 24 -32-urige werkweek;

Salaris in overleg en afhankelijk van je opleidingsniveau;

Een leuk en gezellig team;

Verder volgens CAO ingeregelde arbeidsvoorwaarden.

Reageren op de functie

Een reactie ontvangen wij graag per email o.v.v. vacaturenaam

administratie@hartinhetzorgveld.nl

 

Voor vragen voorafgaande reactie zijn wij  telefonisch te bereiken op 070-720 09 80

Je Functie; Verzorgende niveau 3

10-16 uur

Bekijk informatie

Wat ga je doen?

Je helpt onze clienten bij de dagelijkse zorg, daarnaast heb je oog voor het welzijn. Door het goed opgebouwde ketenpartners netwerk is er hulp mogelijk op veel welzijnsgebieden. Denk aan eenzaamheid, voeding en financiën. Uit je ervaring en gesprekken met bewoners weet je wat zij aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben. Daarnaast voer je overleg met behandelaars en collega’s en heb je contact met de familieleden van de clienten. Je draagt zelfstandig en actief bij aan het zorgplan en de uitvoering hiervan. Verder vind je het leuk jouw kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

Wij bieden:
Inschaling in FWG 40 met een maximumsalaris van €2870,58 op basis van een 36-urige werkweek. Verder bieden wij een pakket van interessante arbeidsvoorwaarden met bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering en een bonus bij gezond het jaar door van €500,- (Nadere uitleg volgt tijdens een gesprek).

Interne nascholingen op het gebied van ziekteleer en het herkennen van alarmsignalen in de thuissituatie worden standaard aangeboden. Daarnaast staat scholing bij ons hoog in de prioriteitenlijst, samen zullen we de wensen en mogelijkheden bespreken.

 

Functie eisen

  • Diploma verzorgende niveau 3 of een gelijkgesteld diploma;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Proactieve houding op het gebied van knelpunten
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • In bezit van rijbewijs en auto

 

Vragen omtrent procedure
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jennifer Harteveld, directeur. Tel: 070-720 09 80 of per mail info@hartinhetzorgveld.nl